maandag 11 april 2011

Ongewenst bezoek

Verhuizen is druk, intensief, maar ook enorm leuk. De afgelopen weken druk geweest met thuis worden in het nieuwe huis en met uitzoeken van spullen. Alles is nog lang niet uitgezocht, maar dat komt wel.
Van zaterdag op zondag hebben we bezoek gehad van een heerschap op gympies die Wilko wel wilde helpen met uitpakken van zijn auto. Dat was pech voor hem, die auto was leeg, op wat spul voor de stort na. Waarschijnlijk wilde hij gereedschap meenemen, daarvoor zijn bedrijfsauto's interessant.
De autoradio kon meneer er niet uitkrijgen, wel het frontje. Maar ja...wat doet zo'n frontje op de markt? Sorry meneer, de cd met zigeunermuziek lag in huis, maar is zondag cadeau gedaan aan iemand anders. Verder ligt de oplader van de walkie talkies die je meegenomen hebt nu niet meer in de auto en de radio van Béa doet het niet met warm weer. Kom daar maar niet voor terug, want wat heb je daar nu aan.
Die frustratie moest ik even kwijt. Verder is het heerlijk hier, de bank en het bed van Wilko zijn goed bewaard gebleven bij Veijer. Ze zitten en liggen heerlijk.
Voor een paar foto's moet je hier maar even kijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten