vrijdag 21 januari 2011

Vóór en na

Wilko maakte er een grapje over, maar naast de aannemer had ook hij een opleverpuntje.
Jamie en Ala hebben een mooi huis getekend, de aannemer heeft het ontwerp mooi gebouwd en toen kwamen de hemelwaterafvoeren. Vroeger noemde ik dat de regenpijp, maar dat mag ik niet meer zeggen.
Wilko vond in de catalogus van de leverancier een ontzettend functioneel model vergaarbak. Deze zijn mooi groot Bé, dan krijgen we geen gedoe met regenwater als het hard regent. Het argument wat hij had om zijn verhaal kracht bij te zetten is het enorme dakoppervlak.
Maar ja...moet zo'n bakje dan zo ontzettend groot, zover van de gevel af?


Gelukkig heeft ome Willem aangeboden om zijn vakmanschap met bijna 70 jaar ervaring voor ons in te zetten. Het resultaat is te zien op de foto hiernaast. Een heel mooi strak bakje, met een mooie vierkante hemelwaterafvoerpijp (zeg ik het zo goed heren installateurs?). De inhoud van het bakje is misschien iets kleiner, maar het oog wil ook wat.

Morgen komt de kraan weer om een vervolg te geven op de continuing story van de koppelingen. We hopen met de geleverde electrolasmoffen dat morgen het laatste deel van dit verhaal geschreven kan worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten