woensdag 5 januari 2011

Stukadoor

Leuk om vragen te krijgen van trouwe lezers. Hoever zijn we? 
De stukadoor is bezig in de woning.  Hij maakt het tot een echt huis, heel anders dan gipsplaten die tot op heden de wanden vormden.
Het is een hele klus, mensen die op de bouw geweest zijn weten dat de vide in de woonkamer een enorme hoogte heeft. Het hele kleine plafond, wat horizontaal in de nok zit, zit op een hoogte van ruim zes meter. Met een emmertje met Rotband de steiger opklimmen en dan boven je hoofd werken, ik geef het je te doen.

Op de foto hiernaast kun je zien hoe mooi het licht door de ramen in de nok op de wand weerkaatst. De woning wordt licht en ruimtelijk, precies wat we wilden.

Ondertussen moeten we over van alles nadenken. Wandafwerking in de badkamer, vloerafwerking boven en beneden. Wanneer laten we Ikea de keuken bezorgen en moet de trap voor of na de stukadoor geplaatst worden.

De warmtepomp staat bij Wilko op het werk, maar we konden niet met de auto bij de woning komen om 'm te plaatsen. Het is één ijsbaan voor de schuur. Van ons mag het wel even warm water gaan regenen, sorry ijsliefhebbers...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten