zaterdag 11 september 2010

Riolering

Wat een mooie dag vandaag, met als extra cadeautje dat Wilko een dag vrij heeft genomen. Na een gezellige avond met onze buurtvereniging gisteren  konden we wat langer blijven liggen. Niet te lang...er moet gewerkt worden op 5a.
De spullen voor het aanleggen van de riolering lagen klaar om gemonteerd te worden. Jammer genoeg was niet alles geleverd volgens bestelling, dus moest Béa als boodschappenmeisje tot twee keer toe op pad voor de juiste t-stukken.
Wilko heeft met een diamantboor een paar gaten in de fundering geboord. Dat is best zwaar werk, maar de gaten die we nodig hebben zitten erin.

Behalve boodschappen halen kon ik deze keer ook iets doen. PVC stukken aan elkaar lijmen. Door de harde wind en het heerlijke weer droogde de lijm snel, opschieten dus met in elkaar schuiven.

Het resultaat mag er zijn, we zijn tevreden met wat we vandaag bereikt hebben. De afvoer voor de douche, het fontein, de wastafels, het toilet, de keuken en wasmachine zijn aangelegd. Nu moe maar voldaan nog wat huishoudelijke beslommeringen en dan met de krant op de bank.
Prettig weekend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten