zaterdag 17 juli 2010

Keukens

Pfff, een keuken uitzoeken is niet onze hobby. Leuk wat er allemaal te koop is, niet leuk wat het allemaal moet kosten.
In een opwelling zijn we woensdag naar Ikea in Groningen gereden. We horen zoveel lovende verhalen over goede kwaliteit en mooie spullen, dat wilden wij ook eens bekijken. In mijn naïviteit dacht ik dat het in de zomertijd wel rustig zou zijn, wie gaat er nu naar Ikea in de vakantie? Nou...dat hebben we geweten. Een paar uur achter de pc gezeten om zelf je droomkeuken in elkaar te flansen. Wat een geluk dat Wilko zoveel geduld heeft. Tegen zessen een eenvoudig, doch voedzaam maal in het restaurant gegeten en daarna nogmaals naar de keukenafdeling. Toen werden we geholpen door een vrolijke, aardige dame, die wel de verdrietige mededeling had dat de RVS aanrechtbladen niet meer leverbaar zijn. De randen hiervan waren te scherp en hierdoor gevaarlijk. Jammer... De prijs lijkt op het eerste oog niks mis mee.
Donderdagmiddag op afspraak naar de plaatselijke keukengigant. Mooie spullen, direct een offerte mee, waarvan we nog niet weten of dat een scherpe prijs is. En ik lijk al in te burgeren hier, want ik kom zomaar een collega tegen in de showroom.
Gistermiddag naar Kampen naar Benab. Dit bedrijf onderscheidt zich doordat ze zelf keukens op maat maken. Een tevreden klant verwees me naar hun. Het gesprek was leuk, Tineke gaat een offerte voor ons maken, spannend...
We zijn het er wel over eens dat we het bij deze drie bedrijven laten, hoe meer je ziet, hoe moeilijker we het onszelf maken. En als we dit nu echt leuk vonden...maar leuke dingen zijn bij ons toch andere dingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten